Griekse komkommer-yoghurtsalade

Griekse komkommer-yoghurtsalade

Griekse komkommer-yoghurtsalade

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 grote of 2 kleine geschilde en geraspte komkommers
1 kop volle (bij voorkeur Griekse) yoghurt
1 middelgrote gesnipperde ui
1/2 kop witte pitloze 1 nacht in water geweekte rozijnen
1/2 theelepel zout
versgemalen zwarte peper
3 eetlepels gehakte verse munt of 1/2 theelepel gedroogde munt
1 eetlepel verse gehakte basilicum of 1/2 theelepel gedroogde

Bereiden

Doe er de komkommer en de ui in een schaal, voeg de yoghurt, rozijnen,
zout en peper bij en meng alles goed door elkaar.
Strooi er de munt en de basilicum over.
Serveer het gerecht gekoeld.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus